......

Дечија сцена / Вечерња сцена

Репертоар
за март 2017. године

Среда, 01. март, 18:00
ЈАН БИБИЈАН (9+)
ПРЕТПРЕМИЈЕРА

Четвртак, 02. март, 18:00
ЈАН БИБИЈАН (9+)
П Р Е М И Ј Е Р А

Субота, 04. март, 12:00
ЈАН БИБИЈАН (9+)
РЕПРИЗА

Среда, 08. март, 18:00
ПРИНЦЕЗА НА ЗРНУ ГРАШКА (4+)

Субота, 11. март, 12:00
ПЕПЕЉУГА (3+)

Среда, 15. март, 18:00
ЈАН БИБИЈАН (9+)

Субота, 18. март, 12:00
РАДОЗНАЛО СЛОНЧЕ (5+)

Среда, 22. март, 18:00
ЛЕПОТИЦА И ЗВЕР (5+)

Субота, 25. март, 12:00
КРОКИ И ПРИЈАТЕЉИ (3+)

Среда, 29. март, 18:00
ЈАН БИБИЈАН (9+)


Позориште за децу Крагујевац